top of page
5b82bd_91379d01e2284ae9a56f17821617614f_

Krystallerne.com

-Arrow Crystals

Afsendes som hovedregel dagligt hele året rundt

Personlig krystal- og/eller æterisk olie test

Vi tilbyder: Personlig krystal test ud fra billede eller personligt fremmøde. Vi tester også meget gerne dyr. Vi går via telepati og clairvoyance ind på den enkeltes energier (hvis vi får ja fra den sjæl vi tester).

Vi tester imellem over 275 forskellige sten og krystaller, tromlede rå m.m. for hvilke du eller dit dyr har behov for at arbejde med for at hæve dine og dine dyr og omgivelsers energier. Vi kommer med forslag til, om de bedst benyttes ved meditation, i lommen, i skålen eller som halskæde, monteret på trense eller i omgivelserne. Ud fra testen vil der typisk tegne sig et billede af særligt relevante problemstillinger m.m., som vi naturligvis overgiver sammen med de budskaber/billeder der måtte komme igennem clairvoyantisk. Vi videregiver budskaberne kærligt, men alligevel i klare vendinger.

Du får også tilsendt et billede af et kort på hver krystal med beskrivelse af stenens overordnede egenskaber. 

De fleste har umiddelbart brug for 6-7 krystaller og sten at arbejde med. En test koster  200 kr. + typisk ca. 150 – 350 kr. for 6 – 7 sten og krystaller, afhængig også af kvalitet og størrelse efter eget valg og ønske.

Køber du efterfølgende krystallerne af os, sørger vi for at udsøge netop de sten, der har de stærkeste energier til det du har brug for, de er nemlig alle forskellige.

Hvis du gerne vil have flere, eller har særlige formål, kan vi også teste hvilke sten der er brug for i rummet / huset / haven / arbejdspladsen.

 

Vi tester og fremsender prisoverslag til dig, så du kan bekræfte før vi afsender. Særlige opgaver med f.eks boost af hjemmets energier med krystaller (og hjælp til at slippe negative ting) giver vi også gerne tilbud på.

Til testen beder vi dig:

 

Fremsende foto af dig eller dit dyr hvor øjnene er tydelige til e-mail: Krystallerne@hotmail.com eller mobil nr. 53390348.

 

Du kan også bestille testen på vores webshop, hvor prisen står som 156 da siden tillægger fragt.

Vi vender tilbage I løbet af 2-6 dage med anbefalinger samt et indtryk af, hvilke opgaver der skal arbejdes med ud fra testen. Der kommer som nævnt ofte andre budskaber op, som vi selvfølgelig viderebringer. 

Krystaller og sten samt beskrivelse af hver enkelts særlige egenskaber bliver pakket i en fin æske og fremsendt til privat adressen, dog pakkeshop ved større forsendelser, eller hvis vi vurderer det er nødvendigt af sikkerhedsmæssige hensyn. Evt. Afhentning her efter aftale.

Ordrer over 500 kr. er selvfølgelig fragtfri.

bottom of page