top of page
IMG_4518[1].JPG

Krystallerne.com

-Arrow Crystals

Afsendes som hovedregel dagligt hele året rundt

 

 

Aktivering af krystaller og sten

Der er mange måder at aktivere sten på, men en enkel metode er at fokusere på det 3. øje chakra og samtidig stenen, som holdes imens. Beder man stenen om et samarbejde til det ’højeste bedste’, vil stenen arbejde med der er mest brug for overordnet. 

Rens af krystaller og sten

Der er mange måder at rense krystaller og sten på, men her er et par eksempler:

Rens med regnvand: Placer krystallerne i en skål udenfor i regnvejr om natten. Vandet der bevæger sig omkring krystallerne renser og afbalancerer stenene. Grunden til at vi anbefaler at gøre det om natten, er at nogle krystaller kan miste lidt af farveintensiteten i direkte solskin midt på dagen, men man kan f.eks. lade dem stå et stykke tid ude i den spæde morgensol eller aftensol i stedet.

 

Rens med syngeskål: Aktiver syngeskålen og lad krystallerne afbalancere i lyden. Vælg gerne den rette syngeskål med pendul eller kinesiologisk test.

 

Rens med salvie: Tænd salvien og pust ud til den ryger. Lad røgen omgive krystallen et stykke tid.

 

Rens med brune ris: Placer krystallerne i en skål og overhæld med brune ris. Lad stå et døgns tid. Husk at kassere risene bagefter.

Der er metoder der egner sig til den ene slags sten, men ikke den anden. Har man lært at bruge pendul eller kinesiologisk test, kan man teste hvilken der egner sig bedst.

Hvornår?

Når du køber sten og krystaller fra os, har vi renset og afbalanceret dem alle, og ofte haft dem ude ved fuldmåne. Men når du efterhånden føler at de er blevet sådan lidt triste og matte, er det tid at rense dem igen.

bottom of page