top of page
IMG_4517[1].JPG

Krystallerne.com

-Arrow Crystals

Afsendes som hovedregel dagligt hele året rundt

Vision

Det er vores ønske at hjælpe mennesker og dyr med at hæve de positive energier. Dette såvel for den enkelte, men også i samarbejdet med husdyr samt ener-gierne i omgivelserne.

Vi vælger fine krystaller med stærke energier, renser hver enkelt omhyggeligt både for urenheder og påvirkning af energier, som ikke skal bruges i deres fremtidige opgaver. Krystallerne placeres i positive omgivelser med rene energier og er derfor klar til at blive taget i brug, når de kommer fra os.

Vi kan hjælpe mennesker og dyr med at udvælge de bedste krystaller til at styrke og arbejde med de udfordringer der skal arbejdes med, og bistår meget gerne med vejledning i at placere og anvende de forskellige krystaller, f.eks. i lommen, til meditation, på kontoret, huset, haven, folden, stalden, grime, halsbånd, kæledyrs sovesteder eller lignende.

Såfremt du ønsker en komplet plan for energi renselse og forstærkning samt beskyttelse mod negativ stråling og energier kan vi udarbejde en plan ud fra en grundtegning samt beskrivelse af de områder der skal behandles. Det er vigtigt at huske eventuelle nærliggende mobil antenner, højspændings-master og lignende.

Om Krystallerne

Krystallerne

​Hver krystal har en frekvens der bestemmes af struktur i krystallen/stenen, farve og sammensætning af mineraler, kulstoffer m.m. som er skabt under højt tryk. Frekvensen kan måles i Hz og påvirker bruger og omgivelser med de særlige egen-skaber hver sten har som karakteristik. Man kan derfor ved at arbejde med stenene opnå en konstant påvirkning i den retning der er behov for, og opnå forbedring både psykisk og fysisk, hvis man er klar til at arbejde med sine udfordringer.

Der har været lukket ned for krystallernes stærke energier i mange århundreder, men i denne tid er vi klar til, og har fået tilladelse til. at begynde at arbejde med de kraftfulde energier igen. Det er derfor vigtigt udeluk-kende at bruge stenene til positive formål.

Kvalitet

Vi udvælger krystaller og sten med fine energier fra leverandører med reelle intentioner. Mange er ligefrem hånd-polerede. De er alle omhyggeligt rensede og derfor i de frekvenser de er fra naturens hånd.

Ønsker du en særligt stor eller eksklusiv sten, finder du også et stort udvalg af unikke sten til eget brug eller til en særlig personlig gave. Der følger et kort med hver sten og krystal, som beskriver de overordnede egenskaber.

bottom of page