Bjarne Spens

Bjarne har en omfattende uddannelse indenfor alternativ behandling og er bl.a. specialist i kraniosakral, urter, kinesiologi, zoneterapi og healing. Medfødte psykiske evner, 30 års erfaring og mange livs visdom har gjort det vigtigt for Bjarne at uddanne mennesker i selv at kunne mærke hvad der er rigtigt og sundt for den enkelte og dermed kunne tage ansvar for sit eget liv. Bjarne har yderligere speciale i behandling af dyr, herunder især heste og hunde, idet han kommunikerer både spirituelt og telepatisk med alle levende væsener.

Kitt Øhlenschlæger

Med en dyb kærlighed til naturen og indføling naturens og særligt krystallernes stærke energier kan Kitt hjælpe med afbalancering og helhed for den enkelte og imellem dyr og mennesker. Den enkelte trænes i at mærke krystal energiernes indvirkning ved hjælpe af undervisning og indføling, og kunderne hjælpes med valg af de mest velegnede sten og krystaller til både stald, hus, have, dyr og mennesker. Netop den ubalance, der giver flest udfordringer, dukker gerne op, og kan bearbejdes. 

Dyreejere eller -købere kan også have glæde af at lade Kitt kommunikere med dyret om muligheder og udfordringer samt beskeder til ejeren. 

Kontakt:

Krystaller, Sten, Krystaltest, Clairvoyance

Kitt 53390348 (bedst 17-18:00) krystallerne@hotmail.com​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Telepati, Alternativ behandling, KranioSakral, Phytoterapi, Æteriske olier, kurser m.m.:

Bjarne 24608245 - bs@bjarne-spens.dk

Præstehøjvej 10, Meløse

3320 Skævinge

Besøg efter aftale, Tlf. 53390348

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com