top of page
5b82bd_91379d01e2284ae9a56f17821617614f_

Krystallerne.com

-Arrow Crystals

Afsendes som hovedregel dagligt hele året rundt

Kitt Øhlenschlæger

Med en dyb kærlighed til naturen og indføling i naturens og særligt krystallernes stærke energier kan jeg hjælpe med afbalancering og helhed for den enkelte og imellem dyr og mennesker. Den enkelte trænes i at mærke krystal energiernes indvirkning ved hjælpe af undervisning og indføling, og kunderne hjælpes med valg af de mest velegnede sten og krystaller til personlig brug, og både stald, hus, have, dyr og mennesker om ønsket.

 

Netop den ubalance, der giver flest udfordringer, dukker gerne op, og kan bearbejdes. 

Dyreejere eller -købere kan også have glæde af at lade Kitt kommunikere med dyret om muligheder og udfordringer samt beskeder til ejeren. 

Husrens: Har du købt nyt eller gammelt hus, hvor du gerne vil have renset energierne, kan jeg også hjælpe med det. Med grundlag i en kærlig tilgang til alle tilværelser, kan jeg ofte kommunikere på et plan, hvor det ellers ikke ville være muligt.

Bjarne Spens

Bjarne har en omfattende uddannelse indenfor alternativ behandling og er bl.a. specialist i kraniosakral, urter, kinesiologi, zoneterapi og healing. Medfødte psykiske evner, 30 års erfaring og mange livs visdom har gjort det vigtigt for Bjarne at uddanne mennesker i selv at kunne mærke hvad der er rigtigt og sundt for den enkelte og dermed kunne tage ansvar for sit eget liv. Bjarne har yderligere speciale i behandling af dyr, herunder især heste og hunde, idet han kommunikerer både spirituelt og telepatisk med alle levende (og afdøde) væsener.

bjarne.webp
bottom of page