top of page
IMG_4517[1].JPG

Krystallerne.com

-Arrow Crystals

Afsendes som hovedregel dagligt hele året rundt

Krystaller og sten - form og tips til anvendelse

 

Tromlesten

Tromlesten er afrundede og fine til at have i lommen, i en skål eller i en halskæde. Energierne er blide men stærke. Med et hul I egner de sig også

til at have om halsen I en halskæde eller lædersnor, så kontakten er tæt hele dagen.

 

Chakra sten

Chakra sten er afrundede og flade, så de egner sig til at lægge på kroppen under healing, og passer fint i tasken, hånden eller lommen. De er typisk lidt større og tungere end tromlestenene.

Pendul

Med et pendul kan du selv teste hvilke sten du har brug for m.m. Pendulet kan også besvare vigtige spørgsmål i livet, f.eks. livsformål, hvilke fødevarer man tåler o.m.m. Vi holder kurser i at teste sig selv. Læs mere på vores hjemmeside om kurser m.m. Hver krystal har sine styrker som pendul, men de fleste vil fungere fint ved nej-ja spørgsmål når man har fået kontakten godt etableret.

Pyramide

Pyramider forstærker krystallens energi og er særlig fine til at rense for negativ energi og chakra blokeringer.

Druser & geoder

Alt efter hvilke krystaller drusen/geoden består af udsender den energi, healing og harmoni i det rum den placeres.

Stav

En stav koncentrerer krystallens energi og gør det muligt at behandle specifikke områder i en healing samt sende energier til og fra brugeren efter behov. Har staven en rund ende, kan den også bruges til at massere akkupressur punkter og sende negative energier væk.

 

Tårn

Et tårn bruges typisk til at sende energierne rundt i et rum, eller til meditation hvor f.eks. indsigt og klarhed over fremtiden kan styrkes.

Rene energier

Vi har med rens og afbalancering sikret, at stenene er ’rene’ og klar til at arbejde med deres kommende ejere. På den måde sikrer vi, at alle får de finest mulige energier med hjem. Send os en hilsen, hvis du kunne tænke dig at komme på kursus hos os i ’test dig selv’ for krystaller, fødevarer, personlig bodycare, negative og positive påvirkning. Kig ind på Krystallerne.com v/Phytoteket

Dobbelt termineret

I et Crystal grid foretrækker mange at bruge ubehandlede dobbelt terminerede krystaller til at give et godt flow I energierne. Her på siden finder du f.eks. bjergkrystaller som 'laser krystaller'.

bottom of page