top of page
IMG_4517[1].JPG

Krystallerne.com

-Arrow Crystals

Afsendes som hovedregel dagligt hele året rundt

De 7 chakraer – symptomer og farvekoder til afbalancering

 

Vi har angivet chakra anbefalinger for hver sten og krystal i webshoppen. Her er finder du en kort oversigt over hvad de forskellige chakraer står for, samt hvilke farver sten man typisk kan afbalancere med:

Krone Chakra – hovedsageligt hvide eller klare krystaller, for nogle lilla

Krone chakraet er midt ovenpå issen. Herigennem har vi forbindelse til det guddommelige, universet og spiritualiteten.

Når krone chakraet er i ubalance, mangler forbindelsen til det højeste måske helt eller delvist, og der kan være ubalancer i hjernen og central nerve systemet.

Sten til afbalancering af dette chakra er ofte helt transparente eller hvide. Der er mange der bruger violette farver til krone chakraet, men det er ikke hvad vi har fundet når vi laver personlige tester.

 

Det 3. øje Chakra – hovedsageligt lilla & indigo krystaller

Placeret midt imellem øjenbrynene. Her er klarsyn og intuition samt selvindsigt ligesom evnen til at kende andres intentioner forankret.

Et uafbalanceret 3. øje kan give følelsen af, at man ikke selv skaber sit liv og kan give manglende tillid til sig selv og universet. Følelse af tvivl, ingen intuition. Diffuse tanker.

Bl.a. Øjnene kan været påvirket, hypothalamus, hypofysen og bihulerne hører også til dette chakra.

 

Hals Chakra – hovedsageligt blå krystaller

Her er evnen til at udtrykke sig, formidle følelser og sige fra, når det er nødvendigt. Evnen til at ’fordøje’ livet findes her.

Et hals chakra i ubalance kan give sig udslag i manglende evne til at udtrykke sig selv. Følelser skjules. Bl.a. Slim i halsen, svag stemme, rømmen, hyppige halsbetændelser, og ubalance i skjoldbruskkirtlen, problemer med ører samt Kæbespændinger. Angst for livet.

 

Hjerte Chakra – hovedsageligt grønne (og lyserøde krystaller til øvre hjerte chakra)

Her er kærlighed til en selv og andre forankret. Betingelsesløs kærlighed er muligt, når dette chakra er i balance. I ubalance kan man have manglende evne og overskud til at elske sig selv eller andre og føle sig ensom og sårbar samt bitter. Man kan afvise nærhed og være fordømmende. Bl.a. Hjerte og kredsløb samt øverste del af ryggen kan være påvirket.

 

Solar Plexus Chakra – hovedsageligt gule og gyldne sten

Her ligger selvværd og evnen til at hvile i sig selv. Når dette chakra er i ubalance kan det give sig udslag i bekymringer, sårbarhed og stor sensitivitet overfor andres holdinger og tilstand. Frygt for ikke at kunne fuldføre noget vigtigt.

Der kan være spændinger i maven samt manglende selvtillid og evnen til at sige fra. Man kan være kontrollerende eller have behov for at være kontrolleret. Overdreven vrede og opmærksomhedssøgende.

Bl.a. Mave og lever, bugspytkirtel og fordøjelse kan være påvirket.

 

Sakral Chakra – hovedsageligt orange sten

Sakral chakraet findes ca. to cm. under navlen. Her ligger kreativitet, seksualitet og tålmodighed/ro samt livsglæde og følelsesmæssig bevidsthed. Er chakraet i ubalance kan man mangle kreativitet, mangle lysten til sex eller være overaktiv seksuelt, samt være ustabil følelsesmæssigt. Man kan have svært ved at fornemme følelser og kan miste ønsket om at holde ved en partner.

Bl.a. Kønsorganer, blære, nyrer samt tarme kan være påvirkede.

 

Rod Chakra – hovedsageligt røde og sorte/mørke sten

Rod chakraet forbinder os med jorden og giver stabilitet, mod og tillid.

Når dette chakra er i ubalance kan det udmønte sig i manglende evne til at være i nuet og engagere sig. Man kan være frygtsom og usikker og uorganiseret. Udfordringer med stress kan også være et tegn. Man kan miste lysten til at være på jorden, og forhindres i at lære af dette liv.

Fysisk kan der bl.a. mangle energi, fødder og ben kan give problemer.

bottom of page